Cotidianul Transilvan

SC CARDIO PCI SRL – Doctor de inimi cu bani europeni

Fondurile europene sunt menite pentru a sprijini diferite linii directoare ale unei economii emergente. De la proiecte mari de infrastructură la cele mijlocii și mici ale motoarelor economiei, IMM-urile. De asemenea, banii europeni sprijină antreprenoriatul inovativ și însăși ideea de a deveni antreprenor, de a fi independent, departe de dependența de un angajator.

Programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, sprijină tocmai această ultimă componentă a unei economii sănătoase, ideea de antreprenoriat. Iar dacă vorbim de antreprenoriat, trebuie să avem mintea deschisă și să nu ne mire că există nebuni frumoși a căror idee de afacere a fost un cabinet medical de cardiologie. Idee de afacere care deja a trecut de la stadiul de idee la cel de business ce activează pe piața lșiber concurențială. Așa că să nu ne mire că prin Programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj a luat ființă SC CARDIO PCI SRL.

“Consider că este mai bine să ai o afacere pe cont propriu în ceea ce privește deschiderea unui cabinet medical în specializarea cardiologie, dat fiind faptul că astfel ești independent și poți ajuta societatea oferind consultații de specialitate gratuite sau cu preț redus, dar și înveți lucruri noi și poți să te dezvolți personal datorită provocărilor noi prin care ești nevoit să treci. Fără finanțarea europeană ar dura extrem de mult timp să strângi suma necesară pentru achiziționarea echipamentelor profesionale și pentru angajarea de personal specializat, astfel încât să poți oferi servicii de cea mai bună calitate”, povestește tânărul antreprenor care a pus bazele SC CARDIO PCI SRL.

În cadrul cabinetului cabinet medical cu specialitatea cardiologie se regăsesc o serie de servicii precum consultații de specialitate, ecografii cardiace, doppler vascular, monitorizări holter, ECG și tensionale, oferire tratament, monitorizare pacienți. Activitatea se desfășoară cu cele mai performante echipamente, oferind o gamă completă de servicii medicale și îndeplinind cele mai înalte cerințe ale pieței, satisfăcând orice persoană care alege să beneficieze de serviciile oferite.

“Firma noastră se deosebește de concurență prin oferirea de servicii de calitate, prețurile mici și colaborările intense cu persoane fizice și cu societăți comerciale și instituții de stat din Cluj. De asemenea, discutăm de  introducerea unor echipamente și a unor tehnologii care ajută la mărirea productivității muncii, la o diagnosticare și un tratament mai exact al bolilor cardiologice”, explică curajosul antreprenor.

Asociatul unic, care în cadrul firmei deține postul de medic specialist cardiolog, deține o amplă experiență profesională, specializare certificată în spitalele universitare clujene, prin contractele de gărzi cu spitalul Județean de Urgență Cluj și prin contractul de prestări servicii medicale cu clinica RADEX – Dej.

Ca în implementarea oricărei idei de afaceri, au fost și momente plăcute și momente mai puțin plăcute. Astfel, găsirea unui spațiu adecvat pentru desfășurarea activității a fost o reală provocare, iar momentele plăcute ale perioadei de început le-au constituit venirea primilor pacienți la cabinet. “De asemenea, deși suntem abia la început, să știți că am avut deja chiar cazuri de salvare a unor pacienți cu cazuri foarte grave”. Acum, în toiul activității, cel mai dificil aspect se copncretizează în găsirea unor colaboratori care să se ridice la standardele înalte pe care firma dorește să le ofere. “Cu toate acestea sunt absolut sigur de reușită, lucru datorat numărului semnificativ de pacienți deja existenți”, își încheie discuția tânărul antreprenor.

 

SC CARDIO PCI SRL

Calea Turzii 239, Cluj Napoca

Telefon: 0751-478.418

fb-share-icon0