Cotidianul Transilvan

“Frumosul” și-a găsit culcuș la Studio Înfrumusețare SRL

Cine nu își dorește să radieze de fericire, să se simtă teribil de bine în pielea sa și să emane fericire? O întrebare retorică, desigur ! Însă, grație saloanelor de înfrumusețare, drumul de la acest vis la realitate a devenit unul mult mai scurt. Iar când salonul aparține unei tinere de numai 22 de ani, care s-a zbătut pentru visul ei și a accesat fonduri europene, frumosul devine dea dreptul seducător. Studio Înfrumusețare SRL a luat ființă cu ajutorul finanțării din fonduri europene prin programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj și activează pe piață de aproape un an.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

Studio Înfrumusețare SRL: Pentru ca am dorit să îmi îndeplinesc dorința de a avea ceva, un ceva al meu, ceva ce nu are nimeni în Cluj. O dorință care nu era tocmai ieftină și pe care nu o puteam îndeplini din fonduri proprii.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

Studio Înfrumusețare SRL: Da, absolut! Trebuie să ai 22 de ani, să fii lipsit de experiență de viață și profesională, să nu ști ce te așteaptă și totuși să pornești la drum ! Da , e puțină inconstiență în a lua decizia asta la o vârstă fragedă…dar, în entuziasmul caracteristic vârstei, nu te aștepți să fie dificil sau să întâmpini atâtea greutăți.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași? Cu ce probleme v-ați confruntat?

Studio Înfrumusețare SRL: Toată birocrația îți dă bătăi de cap. Oamenii și în special comercianții sunt foarte sceptici în ceea ce privesc fondurile europene, sunt sătui să facă oferte, să dea explicații, acte și multe alte detalii pe care un simplu cumpărător nu le cere, așa că de multe ori te izbești de refuzul acestora de a colabora cu tine.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
Studio Înfrumusețare SRL: Suntem un salon de înfrumusețare destinat atât femeilor cât și bărbaților, creat special pentru fiecare în parte. Ne deosebim de concurență prin spațiul generos pe care îl oferim, un loc liniștit, care îți dă o injecție de relaxare și de stare de bine. Bineînțeles că serviciile sunt de calitate înaltă, prin asta având grijă de clienții noștri. Ne place frumosul și îl punem în tot ceea ce facem.

 

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

Studio Înfrumusețare SRL: Nu regret deloc. Este o provocare imensă și sunt ferm convinsă de succes. Acesta de altfel a și început să se arate!

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

Studio Înfrumusețare SRL: Cele mai plăcute și satisfăcătoare momente au fost atunci când totul prindea contur, salonul începea sa prindă viață și am pus amprenta în fiecare colțișor de salon. Nu am să uit niciodată primul client care a trecut pragul, zâmbetele primite și mulțumirile adresate direct. Cele mai neplăcute momente au fost și sunt acelea în care vezi că angajații sunt nepăsători, nu sunt multumiți oricât te străduiești să fie bine, nu sunt implicați și într-un final te lasă baltă.

 

STUDIO INFRUMUSETARE SRL

antalcalina@yahoo.com

Telefon: 0748776956

fb-share-icon0