START UP

SC Trouville Engine SMSTA SRL – satisfacția lucrului bine făcut

În vremurile noastre a face un video, indiferent că vrei apoi să îl arăți prietenilor sau să îl postezi pe Internet ori să îl păstrezi ca o amintire a devenit un lucru obișnuit și pe care îl întâlnim la tot paul, zi de zi. Dar ce te faci când aceste mici filmări sau altele, mai mari, de mai lungă durată, au nevoie de câte un mic retuș….Ei bine, apelezi la SC Trouville Engine SMSTA SRL, o firmă creată tocmai pentru așa ceva prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC Trouville Engine SMSTA SRL: Dintotdeauna mi-am dorit a fi întreprinzător, dar, până acum, nu am avut ocazia de a-mi pune pe picioare propria afacere. Acum, prin acest program european, am găsit această facilitate și nu am mai stat pe gânduri.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC Trouville Engine SMSTA SRL: Cu siguranță este nevoie de așa ceva, piața concurențială fiind una dificlă, amai les în sectorul nostru.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC Trouville Engine SMSTA SRL: În primul rând aș puncta aici formalitățile, care, consider eu, sunt prea multe.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
SC Trouville Engine SMSTA SRL: Firma oferă servicii de procesare video și se deosebește de alte firme similare prin orientarea spre nevoile clientului.  

 

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC Trouville Engine SMSTA SRL: Sunt absolut sigur de reușită, altfel nua ș fi pornit în acest anevoios, dar plin de satisfacții drum.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC Trouville Engine SMSTA SRL: Așa cum spuneam, formalitățile mi-au dat bătăi de cap, acestea putându-le să le consier printre episoadele mai puțin plăcute. Cât privește partea plăcută a activității,  satisfacția lucrurlui bine făcut este cea mai mare bucurie pe care o am în desfășurarea activității.

 

SC TROUVILLE ENGINE SMSTA SRL

Telefon: 0763838218

PRINT