Cotidianul Transilvan

Software cu bani europeni prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj

În ziua de azi business-urile pe partea de software sunt extrem de des întâlnite. Cu toate acestea există tineri antreprenori pe care nu îi sperie concurența și îndrăznesc a porni la drum tocmai pe acest segment. Realizată și dezoltată prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, firma SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL a pornit la drum exact în această piață extrem de concurențială.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL: Evident din dorința de a mă dezvolta, lucru pe care l-am considerat a fi un pas necesar și firescv. Ca angajat eram limitat de catre angajator. Am apelat la fondurile europene din lipsa finantarii proprii pentru procurarea de echipamnete.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL: Este nevoie de un pic de curaj si un strop de nebunie pentru ca treci de la postura de angajat unde salariul vine luna de luna, la postura de patron unde trebuie sa produci ca sa poti asigura salariile luna de luna.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL: Surprinzator, nu prea au fost probleme cu care sa ma fi confrunat.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL: Programare. Programare  pe baze de date existente. Programare pe baze de date destinate in special administratiei publice. Diferentierea de alte firme sunt cunostintele in domeniul economic – financiar.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL:Nu regret demararea acestei afaceri si da, sunt sigur de reusita.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și ce mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL: Cel mai placate momemte au fost acelea cand am facut prima factura si acela cand din postura de patron mi-am platit primul salariu. Nu am avut parte de momente neplacute si sper sa nu apara.

 

 

SC DIT PROCESSING BUSINESS SRL

Telefon: 0740211698

E-mail: ditprocessingbusiness@gmail.com

 

 

 

fb-share-icon0