Cotidianul Transilvan

SC OFFICE ASISSTANT: La trântă cu giganții software

Cât de curajos trebuie să fii să te iei la trântă cu marii producători de software ?! Cât de îndrăzneț trebuie să fii să te gândești că poți adduce pe piața de profil un produs nou, care să umple golul lăsat de giganții industriei, gol materializat prin adaptabilitate, customizare și familiarizare rapidă ?! Ei bine, când ai alături de tine fondurile europene oferite de programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, curajul devine doar o provocare, reușita fiind la un pas distanță.

Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC OFFICE ASISSTANT SRL:  În primul rând a fost un moment oportun, legat de posibilitatea de accesare de fonduri europene. Apoi, am început o afacere pe cont propriu în ideea posibilității de a realiza venituri mai mari.

 

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC OFFICE ASISSTANT SRL: Nu consider că este nevoie de așa ceva. Este vorba doar de multă muncă.

 

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC OFFICE ASISSTANT SRL:  Identificarea căilor de promovare și birocrația ne-au dat mult de furcă, dar, până la urmă, am reușit să găsim o rezolvare la toate problemele.

 

Reporter: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC OFFICE ASISSTANT SRL: Firma oferă clienților un software de document management prin care se îmbunătățește atât gestiunea, cât și fluxul documentelor. Acest soft este unul dintre cele mai complexe din domeniu, acoperind neajunsurile produselor oferite de marii producători de softuri predefinite. Adaptabilitatea și customizarea reprezintă un punct forte față de competitor, oferind o satisfacție utilizatorilor, prin ușurința cu care aceștia se pot familiariza cu exploatarea softului.

 

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC OFFICE ASISSTANT SRL: Câtuși de puțin nu regret demararea afacerii și sunt absolut convins de success. Trebuie doar puțină răbdare și, mai ales, perseverență.  

 

Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC OFFICE ASISSTANT SRL:  A fost o provocare imensă realizare în sine a produsului, astfel cum a fost el gândit. Acest process a generat și momente neplăcute însă reușita finalizării a compensate din plin toate aceste greutăți.

 

SC OFFICE ASISSTANT SRL

Telefon: 0743-198.502

E-mail: adrian.vladarean@adlgroup.eu

 

 

fb-share-icon0