Cotidianul Transilvan

SC FRAMIRO COM SRL – Un magazin unic în Bistrița, axat pe produse vrac

Până acum am făcut cunoștință cu firme din domenii extrem de variate: de la producători software la bodybuilding, de la cabinet medical, la spălătorie de covoare, de la turism de nișă, la studio de înfrumusețare. De data aceasta vă prezentăm o afacere apparent banală. În spatele fiecărui business se ascunde însă o muncă imensă și o acerbă dorință de a reuși. Iar succesul, mai ales când e susținut de fonduri prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, este doar la un pas distanță.

 

Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC FRAMIRO COM SRL: Din păcate în ziua de azi, pentru a porni o afacere este nevoie de un mic ajutor financiar, acesta putând a fi reprezentat de fondurile europene. Apoi, consider că o afacere privată te responsabilizează, întrucât în cazul unui eșec sau al unui success responsabilitatea îți aparține în întregime.

 

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC FRAMIRO COM SRL: Este nevoie și de curaj și de nebunie, dar, mai ales, de perseverență. Trebuie stabiliți și apoi urmați pașii care să te ducă la atingerea scopului final, succesul.

 

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC FRAMIRO COM SRL: Cel mai dificil a fost întocmirea dosarelor de achiziție.

 

Reporter: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC FRAMIRO COM SRL: Este vorba de comerț cu amănuntul, vânzarea de produse alimentare și nealimentare. Un magazin în care se vând mărfuri de calitate superioară, produse alimentare în recipienți vrac, speciali, care oferă o Securitate alimentară sporită și prețuri scăzute. Magazinul se diferențiază întrucât este singurul magazin de acest gen din Bistrița, care se ocupă cu comercializarea produselor vrac.

 

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC FRAMIRO COM SRL: Nu regret deloc drumul acesta pe care am pornit și sunt ferm convins că magazinul va supraviețui și că afacerea va fi una de succes.

 

Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC FRAMIRO COM SRL: Cele mai plăcute momente au fost când magazinul a început să prindă contur, când am început să achiziționăm mobilierul și recipenții pentru produse vrac. De asemenea, momente plăcute au fost și acelea când clienții s-a arătat din ce în ce mai interesați de evoluția magazinului.

 

SC FRAMIRO COM SRL

Telefon: 0744-187.547

 

 

fb-share-icon0