Cotidianul Transilvan

Zâna măseluță vine cu fonduri europene. Happy Doctor, Happy Patient  la Spring Dental Cliniq

Medicina românesacă este un domeniu extrem de controversat. Cu toate acestea, un tânăr antreprenor a avut curajul să se avânte în acest sector. Concret, cu fondurile europene gestionate de comuna Florești prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, a luat ființă un complex centru stomatologic, care oferă clienților săi servicii ample, precum tratamente, implantologie, chirurgie, estetica dentara, protetica dentara, profilaxia durerii , pendodontie , ortodontie , odontoterapie etc.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL: Din primul an de facultate la medicină dentară, mi-am dorit să am propria afacere, propriul cabinet stomatologic. Probabil este visul oricărui student entuziast, aflat în primul an de facultate, însă eu nu am încetat să visez la acest lucru până când s-a ivit această oportunitate.

Așa cum știm pentru, a-ți îndedplini visurile, este nevoie de multă muncă, așa că în timp ce visam la propriul cabinet, am terminat facultatea, iar mai apoi m-am angajat pentru a acumula experiență. Am acumulat 10 ani de experienta in domeniul stomatologiei si între timp a apărut această oportunitate de a accesa fonduri europene nerambursabile, așa că nu am mai stat pe gânduri și m-am înscris la cursurile proiectului ”Antreprenoriatul – șansa ta!” și am muncit la propriul plan de afacere.

Această oportunitate a fost un adevărat ajutor pentru dorința mea de a realiza un cabinet cu echipamente performante de stomatologie.

 

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL: Pentru a începe o afacere în România, în prezent este nevoie de multă, răbdare, dorință și nu în ultimul rând determinare.

Finanțarea nerambursabilă este un sprijin important pentru dezvoltarea unei idei de afacere în zilele noastre, mai ales că, într-o afacere aflată la început de drum trebuie să investești foarte mult pentru a crea un avantaj competitiv față de ceilalți concureți aflați pe piață.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL: Cea mai mare provocare as putea spune ca a fost birocrația cu care se confruntă orice nou antreprenor, în momentul în care creează o întreprindere. Toate procedurile de înființare și mai apoi de obținere a avizelor au fost cele mai mai provocări cu care m-am confruntat în derularea primilor pași în domeniul antreprenoriatului.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL: Așa cum menționam și mai sus, fondurile nerambursabile m-au ajutat foarte mult la realizarea unui cabinet exact așa cum mi-l imaginam și la crearea unui avantaj competitiv față de ceilalți competitori. Avantajul competitiv creat se referă în principal la faptul că am încercat să dezvolt un cabinet cu o atmosferă cât mai primitoare cu un design modern cu colectiv tânăr, entuziast și cu experineță și cu aparatură performanță pentru a atrage cât mai mulți clienți..  Scopul Spring Dental Cliniq este de a fi mereu la curent cu tot ce este nou pe piata în domeniul stomatologic, utilizarea celor mai noi inovații în domeniul acesta, înlăturarea fricii de dentist care vine la pachet cu experiențele neplăcute și nu în ultimul rând ne dorim să redăm încrederea și confortul pacienților în toate actele terapeutice.

În ceea ce privește serviciile, oferim pacientilor nostri tratamente complexe , implantologie, chirurgie, estetica dentara, protetica         dentara,  profilaxia durerii , pendodontie , ortodontie , odontoterapie etc.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL:  Suntem siguri de reusita !  Nu exista loc pentru regrete!

 

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL: Cel mai placut moment  a fost atunci cand am reușit să amenajez spațiul exact cum mia-am dorit, practice mi-am văzut visul devenit realitate și binen-țeles primul pacient intrat în cabinet, atunci am știut că munca și determinarea nu au fost în zadar. În principal m-am focusat doar pe momntele frumoase si fericite incat cele neplacute nu au mai avut loc .

 

“ Happy Doctor, Happy Patient !”

 

 

Beneficiar ajutor de minimis

SC SPRING DENTAL CLINIQ SRL

0740098320

georgiana.ecovescu@gmail.com

springdental.cliniq@gmail.com

fb-share-icon0