Cotidianul Transilvan

Rețeta succesului pentru DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL o reprezintă relațiile de colaborare apropiată cu clienții

Atunci când ai curaj și dorința de a face ceva, poți muta și munții. Iar când alături de aceste ingrediente mai apre și oportunitatea accesării fondurilor europene, munții par niște piese de Leggo, atât de ușor de mutat….Fondurile europene gestionate de comuna Florești prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, au venit în sprijinul realizării multor vise de antreprenoriat. Iar unul din aceste vise a fost cel de a crea o afacere de familie, care, prin apropierea față de oameni și stabilirea unei relații de colaborare apropiată cu clienții să garanteze succesul. Pe aceste principii a luat ființă DIA CONSTRUCTION TOOLS, un business în care, în ciuda domeniului de ativitate, interacțiunea interpersonală este pusă pe primul plan.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Am ales o afacere pe cont propriu in locul statutului de angajat intr-o corporatie pentru a putea construi un altfel de viitor pentru familia noastra, pentru a simti ca putem cladi ceva al nostru. Imi place sa detin controlul asupra modului in care se desfasoara activitatea si in luarea deciziilor de management. Imi doream acest sentiment de a crea ceva pe cont propriu, pentru mine. Urmatorul citat descrie perfect ceea ce m-a facut sa urmez acest drum: „Construieşte-ţi propriile visuri sau altcineva te va angaja să îndeplinești visurile lui.”. M-am inscris in acest proiect fiindca fara ajutorul primit prin fondurile europene nu am fi avut suficient capital pentru inceperea unui business.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Este nevoie de curaj, insa nu este imposibil cu ajutorul finantarii europene.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Cea mai mare provocare a fost trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor, si o data cu asta, a trebuit sa ma obisnuiesc cu noile responsabilitati si metode de lucru in cadrul proiectului.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Firma Dia Construction Tools SRL ofera servicii de inchiriere a echipamentelor de constructii si suport tehnic clientilor sai. Ne diferentiem fata de principalii competitori prin practicarea unor preturi reduse, prin servicii de calitate si, fiind un business mic, prin stabilirea unei relatii de colaborare mai apropiata cu clientii nostri.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Ne bucuram ca avem din ce in ce mai multi clienti si suntem siguri de reusita in viitor.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL: Cele mai placute momente au fost acelea cand serviciile noastre au inceput sa fie cunoscute si visul meu sa prinda contur. Momente mai grele, insa nu neplacute, au fost la inceput pana am stabilit relatiile de colaborare cu furnizorii si recrutarea personalului.

 

DIA CONSTRUCTION TOOLS SRL

Tel: 0751436191

Email: unguranca@ymail.com

 

 

 

fb-share-icon0