Cotidianul Transilvan

În pași de dans cu finanțare europeană

Programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești a dus de la stadiul de idee la cel de business peste 50 de afaceri, din cele mai variate domenii. Printre acestea se numără și  Centrul de dans 4 you, o inițiativă care aduce fericire, liniște și bucurie în sufletele celor dornici de mișcare în armonie cu muzica.

 Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

Centrul de dans 4 you: In primul rand am vrut o afacere pe cont propriu pentru ca imi doream a pune in practiva planul si viziunea mea. Fondurile Europene sunt un ajutor foarte mare avand in vedere puterea financiara redusa si limitata pe care o are fiecare afacere la inceput.

 

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

Centrul de dans 4 you: Este nevoie de mult curaj in momentul in care iei decizia de a pune pe picioare o afacere si atunci cand iti eiei angakamentul ca vei duce la bun sfarsit cee ace ai inceput. Cat priveste nebunia, aceasta face parte din dinamica afacerii mele.

 

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași și cu ce probleme v-ați confruntat?

Centrul de dans 4 you: Principala povocare a fost adaptarea la conditiile care trebuiau indeplinite la termen, dar am avut un imens ajutor din partea coordonatorilor de proiect, care ne-au ghidat la fiecare pas. Au fost situatii speciale pe care am fost nevoiti sa le depasim atunci cand planul initial de achizitii a trebuit adaptat ca urmare a identificarii de mijloace pentru o mai buna desfasurare a activitatii.

 

Reporter: Care este specificul firmei și prin ce se evidențiază aceasta pe piață?

Centrul de dans 4 you: Activitatea principala este dans sportiv si dans de societate pentru toate varstele. Promovam miscarea in armonie cu muzica pentru toate vastele si pe diferite clase de valoare de la incepatori pana la profesionisti. Oferim tuturor posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod placut si diversitate in stilurile de dans prezentate. Locatia este una de exceptie, iar antrenorii sunt profesionisti. De asemenea, oferim posibilitatea de a face chiar cursuri online si colaboram cu diferite ONG-uri, ajutand o serie de copii cu dizabilitat sa isi gaseasca fericirea si linistea prin dans.

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

Centrul de dans 4 you: Suntem absolut convinsi ca suntem pe drumul cel bun, fiind siguri de reusita.

Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

Centrul de dans 4 you: Cele mai placute momente au fost atunci cand am vazut sala plina alaturi de echipa de instructori si voluntari. Si, spre surprindera multora, nu am avut momente neplacute care sa ne afecteze activitatea.

 

 

Beneficiar ajutor de minimis

Centrul de dans 4 you

0743859611

culda_d@yahoo.com

 

fb-share-icon0