Cotidianul Transilvan

Elefant Wash Detailing: Doctorul European de mașini

În ziua de azi fiecare familie se folosește de cel puțin un autovehicul. Astfel, grija pentru acest membru cu patru roti al familiei a devenit o realitate. În acest sens, piața de cosmetică auto a cunoscut o expozie. Și, normal, acest boom a fost exploatat ed tineri antreprenori, care, prin Programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, au pus pe picioare o afacere ]n acest sens.

 

Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

ELEFANT WASH DETAILING: Totul a pornit de la pasiunea pentru autoturisme si pentru îngrijirea acestora, care ulterior s-a transformat intr-o afacere. O afacere pe cont propriu pentru a putea sa imi organizez timpul si resursele in ceva 100% autentic. Am inceput o afacere finantata cu fonduri europene din cauza faptului ca nu am dispus de finante necesare achizitiei de echipamente pentru a porni afacerea pe cont propriu.

 

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

ELEFANT WASH DETAILING: Da deoarece in Romania, legislatia se modifica de la o zi la alta si trebuie sa fi mereu informat la zi cu aceste schimbari.

 

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

ELEFANT WASH DETAILING: Cea mai mare provocare a fost birocratia. De exemplu la dosarele de achizitii au fost nevoie de foarte multe anexe si declaratii pe care unii furnizori nu le-au inteles. Multi dintre ei cand au auzit ca suntem firma finantata din fonduri europene nu au dorit sa mai colaboreze cu noi.

Reporter: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

ELEFANT WASH DETAILING: Specificul firmei este de cosmetica autotovehicule. Efectuam servicii de cosmetica interioara si exterioara a autovehicolelor.  Serviciile oferite de noi cuprind întreaga gama referitoare la Cosmetica interioara autovehicule, adică curatare tapiterie textila sau piele, curatare mocheta, curatare plafon, curatare laterale usi, curatare detaliata plastice interior, igienizare cu ozon. De asemenea, avem si segmental de Cosmetica exterioara autovehicule, ceea ce presupune polish auto, polish faruri si aplicare folie protectie, tratament ceara solida, tratament hidrofob parbriz etc.

Ne diferentiem fata de alte firme de profil prin faptul ca oferim servicii de calitate si ne bazam foarte mult pe recomandarile clientilor.

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

ELEFANT WASH DETAILING: Nu regret demararea afacerii si sunt sigur de reusita.
Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

ELEFANT WASH DETAILING: Cele mai placute momente au fost cand am vazut punctul de lucru amenajat si echipat cu echipamente profesionale.

 

SC ELEFANT WASH DETAILING SRL

0745354319

 

fb-share-icon0