Cotidianul Transilvan

Accesează fonduri europene printr-o firmă pusă pe picioare cu fonduri europene

Înființată prin Programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, compania GRANT CONSULTING REGIO SRL reîntoarce suportul oferit prin fonduri europene către alți beneficiari. concret, o firmă înființată prin fonduri europene, oferă consultanță pentru alte firme, în vederea obținerii unor fonduri nerambursabile.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: În piața actuală este nevoie de o investiție majoră la început. or, eu nu dispuneam de aceste fonduri, așa că fondurile europene au fost absolut necesare.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: În primul rând, dincolo de curaj și nebuni este nevoie de experienta si multa munca.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: Cea mai mare problema a fost sa identificam clienti noi si sa realizam cifra de afaceri in termenul impus de finantator.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: Firma este una de consultanta si oferta asistenta in accesarea finantarilor nerambursabile.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: Nu regret catusi de putin demararea activitatii și sunt sigura ca pe viitor succesul imi va fi alaturi.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
GRANT CONSULTING REGIO SRL: A fost dificil sa identificam angajati dar am realizat angajarile si nu am avut fluctuatie de angajati pana acum.

Beneficiar ajutor de minimis (denumire firmă)
GRANT CONSULTING REGIO SRL
0722240064

 

 

fb-share-icon0