Cotidianul Transilvan

DLS BAKERY – Patiserie, covrigi și pizza cu fonduri europene

Deși  la Cluj și în general în țară, piața de desfacere a produselor de panificație este una apoape saturate, totuși, există antreprenori tineri și nebuni care îndrăznesc să pornească o afacere în acest domeniu. Cu ajutorul fondurilor europene din Programul European România  Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, SC DLS BAKERY SRL a pornit la drum îndrăznind a propune atât o rețetă nouă privind produsele de patiserie, covrigi și pizza, o rețetă curată și folosind materii prime de calitate, cât și o rețetă nouă privind modul în care se face vânzarea, una prietenoasă și punând clientul mereu pe primul plan.

 

Rep.:  De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC DLS BAKERY SRL: Am ales o afacere pe cont propriu si cu fonduri europene pentru ca am crezut in potentialul afacerii mele, am crezut in ideea ca pot satisface o cerere existenta pe piata, iar ajutorul dat de fondurile europene a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a o realiza.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC DLS BAKERY SRL: Este nevoie de curaj deoarece concurenta este foarte mare astazi. Nu mai merge orice, facut oricum. Suntem intr-o perioada de boom economic, cel putin la Cluj-Napoca, si pretentile clientilor sunt mai mari acum. Asadar exista riscul si ca afacerea care preconizai ca va merge, sa fie de fapt un esec.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC DLS BAKERY SRL: Cea mai mare problema a constat in livrarea cu intarziere a utilajelor de care eram dependenti pentru a porni activitatea, lucru care ne-a blocat si a amanat deschiderea, in contextul in care angajarile erau deja facute.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC DLS BAKERY SRL: Firma se ocupa de producerea si vanzarea produselor de patiserie, covrigi, pizza. Incercam sa oferim clientilor produse calitative, proaspete, retete cat mai curate, folosind materii prime de calitate. Ne diferentiem de concurenta prin varietatea, originalitatea si calitatea produselor noastre, incercand sa oferim o experienta de cumparare cat mai placuta pentru clienti, inclusiv prin atitudinea personalului de la vanzare.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC DLS BAKERY SRL: Pana acum sunt foarte multumita de rezultate si, cu ajutorul lui Dumnezeu, speram la tot mai bine.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC DLS BAKERY SRL: Cele mai neplacute momente au fost cele chiar de la debutul activitatii, cand era confuzie legata de organizarea activitatii, cand inca nici amenajarea spatiului nu era finalizata si echipamentele toate pe pozitie, iar cele mai placute cand am vazut ca, de la o luna la alta, inasarile au crescut si produsele noastre sunt apreciate.

 

SC DLSBAKERY SRL

40743210737

madahanuseac@yahoo.com

 

fb-share-icon0