Cotidianul Transilvan

Demolări cu fonduri europene

Programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, a lansat zeci de firme pe piața concurențială din România. Unele dintre acestea au mizat pe ineditul activității, altele pe soluții inovatoare, altele pe muncă asiduă și pasiune. Optimys Investment a mizat pe experiență și pe calitatea utilajelor achiziționate și a profesioniștilor care formează echipa.

Rep.: De ce o afacere ,pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Am optat pentru o afacere pe cont propriu deoarece iti ofera o independendnta financiara si posibilitatea de a-ti organiza prorgamul propriu. Fondurile europene reprezinta o importanta sursa de finantare pentru un start-up si un real sprijin care vine in completarea resurselor proprii.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Este nevoie de curaj pentru a-ti deschide propria afacere oriunde. Avand in vedere instabilitatea economica din tara, pe langa curaj ai nevoie si de experienta si putin noroc. Daca ai un plan de afaceri bazat pe o documentare realista si respecti termenii asumati, consider ca este relativ usor sa iti dezvolti propria afacere cu ajutorul unei finantari europene.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Cea mai mare provocare cand incepi o afacere este aceea de a te remarca pe piata concurentiala, de a atrage clienti si de a te face cunoscut in domeniul in care activezi.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Societatea are ca si domeniu de activitate lucrari de demolare. Avand angajati cu experienta, aceasta ofera servicii de calitate diversificate datorita utilajelor noi pe care le are in dotare.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Avand in vedere dinamismul obiectului de activitate, suntem siguri ca aceasta societate va fi una de succes.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC OPTIMYS INVESTMENT: Cele mai dificile momente au fost cele de pregatire a documentatiei in vederea implementarii proiectului dar, pe masura ce achizitiile au fost finalizate, satisfactiile au fost proportionale.

 

 

SC OPTIMYS INVESTMENT

0749.010.919

Ioanammarincas@gmail.com

 

fb-share-icon0