Cotidianul Transilvan

SAFARI CAKE – Cum se transformă banii europeni într-un dulce realizat din produse naturale

Indiscutabil, una din preocupările actuale ale societății este o hrănire sănătoasă, cu produse cât mai naturale. Și tocmai această căutare a unei game largi de clienți încearcă să o satisfacă, SC SAFARI CAKE SRL, un laborator de cofetărie – patiserie, care oferă o gamă variată de produse specifice activității, realizate din ingrediente 100% naturale. Business-ul a luat ființă cu ajutorul fondurilor europene din cadrul Programului European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, și în prezent se străduiește să activeze cu brio pe piața de profil.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
SAFARI CAKE: Pentru ca mediul de afaceri romanesc trebuie sustinut in evolutia sa.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
SAFARI CAKE: Este nevoie ca Romania sa incheie bine acest exercitiu financiar, pentru a putea face ca in urmatorul, acest tip de finantare, sa fie mai accesibila si tara sa poata folosi intreaga suma alocata.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
SAFARI CAKE: Birocratia.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
SAFARI CAKE: Alimentatie publica. Laborator cofetarie-patiserie. O gama variata de produse specifice activitatii, facute din ingrediente 100% naturale.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
SAFARI CAKE: Acum in plina desfasurare a activitatii a venit pandemia si implicit restrictiile impuse de stat. Urmare a acestor factori, este din ce in ce mai dificil de respectat conditiile contractuale care deriva din aceasta finantare.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
SAFARI CAKE: Antreprenorii din sectorul HoReCa resimnt puternic efectele pandemiei, iar fara un plan de revitalizare a acestui sector multi vor da faliment.

SC SAFARI CAKE SRL
safari1cake@gmail.com

fb-share-icon0