Cotidianul Transilvan

SC ELIT STAR CONSULTING SRL, partenerul ideal în achizițiile publice

Domeniul achizitiilor publice a starnit mereu dureri de cap institutiilor care au pornit intr-o asemenea achizitie. Atata tot ca avand alaturi de tine o firma specializata in hatisul legislativ existent, o asemenea achizitie devine mult mai facila. ELIT STAR CONSULTING este tocmai un asemenea partener, menit a oferi consultanta in domeniul achizitiilor publice fiind caracterizata de profesionalismul si seriozitatea personalului, precum si de preturile avantajoase pe care le practica.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
ELIT STAR CONSULTING: Pentru ca din puctul de vedere al angajatului nu puteam sa avansam profesional foarte mult, iar alegera pentru fonduri europene am facut-o pentru ca este foarte greu sa incepi o afacere fara sprijin finaniar.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
ELIT STAR CONSULTING: Chiar daca este putin mai complicat de implementat din cauza actelor care trebuie redactate
lunar, finantarea europeana este un lucru benefic pentru un start-up.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
ELIT STAR CONSULTING: Cea mai mare provocare a fost redactarea actelor si gasirea clientilor pentru a asigura un cash flow care asigura dezvoltarea si mentinerea firmei activa.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
ELIT STAR CONSULTING: Specificul firmei este de consultanta in domeniul achizitiilor publice. Firma este pregatita sa ofere servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice de calitate cu ajutorul personalului angajat. Fata de alte firme de profil putem spune ca ne diferentiaza profesionalismul, seriozitatea, dar si preturi avantajoase.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
ELIT STAR CONSULTING: In plina desfasurare a activitatii putem spune ca suntem siguri de reusita.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
ELIT STAR CONSULTING: Cele mai placute momente au fost achizitionarea echipamentelor. Un moment mai putin placut a fost atunci cand a intarziat putin finantarea, in rest totul ok.

SC ELIT STAR CONSULTING SRL
0741 077 228

fb-share-icon0