Cotidianul Transilvan

Hoinărind prin natură cu ATV-urile oferite de SC ATV MOTOVOIAJES SRL

Dorința individului de a evada din cotidian și de a-și găsi liniștea în mijlocul naturii este din ce în ce mai pregnantă în zbuciumul contemporan al societății. În aceste condiții, o plimbare pe trasee semimontane cu un ATV poate fi soluția ideală. Iar acest lucru este unul deja la îndemâna oricui, prin serviciile oferite de SC ATV MOTOVOIAJES SRL (firmă înființată prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj), care oferă doritorilor ocazia de a închiria pe termen limitat și într-un cadru organizat, ATV-uri de primă calitate la un preț avantajos. Mai mult, pe lângă ATV-uri, clienții beneficiază și de un ghid de drumeție, care cunoaște cele mai frumoase trasee, cele mai memorabile, dar și cele mai aventuroase.

 

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Deschiderea unei afeceri pe cont propriu te ajută să te dezvolți, să își focalizezi atenția pe lucruri care contează și să muncești tot mai mult pentru a realiza ceea ce ți-ai propus. O afacere pe cont propriu te învață să ai un control eficient asupra propriei vieți. prin urmare, pentru implementarea proiectului și ducerea sa la bun sfârșit este nevoie de o sursă suplimnatră de bani.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Din punct de vedere al accesibilității resurselor mi-a fost mai ușor să pornesc afacerea din România decât să plec în străinătate și să încep de acolo. România este în primul rând țara în care m-am născut și m-am format ca individ. Apoi, este țara care mi-a oferit oportunitatea să găsesc oameni talentați și determinați alături de care să pornesc acest business și aici am avut oportunitatea să testez și să cresc un business repede, iar în acest timp și să învăț continuu.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Provocarea a constat în testarea ideii pe piață pentru a putea fi validată și definirea publicului căruia urma să ne adresăm, dar și cea a cunoașterii legislației specifice. A trebuit să acordăm o mare atenție logo-ul și numelui de brand întrucât reprezintă identitatea noastră vizuală, adică imaginea și numele alături de care ne vor asocia viitorii clienți.

 

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Specificul firmei conform Codului CAEN este cel de activități de închiriere și leasing bunuri recreaționale și echipament sportiv. Concret, este vorba de oferirea posibilității tuturor iubitorilor de sport, de plimbări în aer liber și aventură, de a închiria pe termen limitat și într-un cadru organizat ATV-uri de primă calitate la un preț avantajos. Suntem diferiți de alte firme de profil prin faptul că oferim tuturor clienților momente de neuitat în aventurile cu ATV-urile, oferindu-le șansa de a descoperi adevărata libertate.

De asemenea, pe lângă ATV-uri, clienții beneficiază și de un ghid de drumeție, care cunoaște cele mai frumoase trasee, cele mai memorabile, dar și cele mai aventuroase.

 

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Nu regeret deloc, doar că acest an a fost unul sub așteptări, din cauza situației epidemiologice.

 

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
SC ATV MOTOVOIAJES SRL: Ca în orice domeniu, primii pași sunt cei mai dificili. Încă de la început am avut o vixiune pe termen lung a afacerii și din acest motiv m-am implicat 100% în ceea ce privește domeniul de activitate. Consider că este foarte important să faci ceea ce își place, iar eu iubesc ceea ce fac și din acest motiv nu am întâmpinat greutăți semnificative, nu am avut pe parcurs momente neplăcute.

 

 

SC ATV MOTOVOIAJES SRL

0741-998256

atvmotovoiajes@yahoo.com

fb-share-icon0