Cotidianul Transilvan

Hoooter’s, picătura de culoare din peisajul pub-urilor ieșene

În peisajul pub-urilor ieșene, începând de la finele anului trecut, a apărut un nou jucător pe piață. Unul special, care abordează filosofia pub-urilor dintr-o cu totul altă perspectivă, punând pe primul loc nu profitul, ci omul, atât din perspectiva de client, cât și din cea de angajat.

Este vorba despre Hoooter’s (Bld.Prof. Dr. D. Mangeron, nr.71, Iași,  0728-837487, comenzi online prin foodpanda și takeaway), un pub restaurant pus pe picioare de Dragoș Rusu, un tânăr antreprenor care a reușit să exceleze în mai multe domenii.

“Stăteam la o masă, din poziția de reprezentant pentru Europa de sud-est al unei multinaționale, alături de factori decidenți în profesiile lor, eu fiind cel mai tânăr dintre ei, și le ascultam poveștile de viață și modul în care au ajuns unde au ajuns și îi vedeam mulțumiți de ei înșiși…Mi-am dat seama că eu nu sunt complet mulțumit de mine și totodată că pot infinit mai mult decât ceea ce făcsem până atunci, cu un succes remarcabil de altfel, și, după o noapte de nesomn am decis să o iau de la zero. Nu am greșit deloc și în timp am construit o afacere de succes, mă refer aici la Quick Smart City, o companie specializată pe soluții de iluminat LED casnice, industriale și stradale. Dar să ai succes într-un domeniu sau altul poate să fie doar noroc, așa că nu m-am oprit, am abordat următorul domeniu și nu m-am descurcat rău deloc și atunci mi-am propus să performez într-un domeniu foarte concurențial, cum e cel HoReCa. Așa a apărut inițiativa Hoooter’s. Știam că acest domeniu e unul greu lovit de actuala criză sanitară, dar acest lucru nu a făcut altceva decât să mă motiveze suplimentar, să consider totul o provocare deosebită”, povestește Dragoș Rusu, cel care a pus bazele Hoooter’s.

“În orice domeniu am activat am avut oamenii în centrul atenției, pentru că orice ai face, pentru oameni faci, pentru a le aduce un strop de bucurie. Este foarte important să ai grijă de oameni, atât de angajați, să le creezi un loc de muncă convenabil, cât și de clienți, care merită să aibă un loc unde să uite de necazuri și de tristețe. Îmi doresc ca oamenii să vină la Hoooter’s cu problemele lor și să plece fără ele, mai veseli, mai optimiști. Practic noi oferim timp bine petrecut”, explică tânărul antreprenor.

Exemplificând această nouă filosofie, în Hoooter’s te vor putea vedea în direct toți prietenii tăi pe canalul Hoooter’s de Youtube, o masă fiind filmată non stop, acest lucru făcând parte din sitcom-ul Hoooter’s. De asemenea, vei putea asista la scenete de teatru de umbre ori vei putea participa la licitațiile olandeze pentru orice produs din meniu, la aceste licitații, ce datează de peste 400 de ani, prețul coborând nu urcând ! nu în ultimul rând, iubita ta va putea performa pe un taur mecanic, vei putea să fii actor pentru o zi, vei putea participa la concursuri de escaladă, ciclism viteză sau anduranță ori, de ce nu, vei putea să te odihnești în hamac, savurând una din cele 7 beri la draught, cele mai multe într-o singură locație în Iași, precum și din foarte multe alte beri la sticlă. “Și suntem abia la început…”, promite Dragoș Rusu.

În ceea ce privește meniul de la Hoooter’s, acesta este unul cosmopolit cu feluri delicioase de mâncare, mai mult sau mai puțin picante, ce vin din SUA, Mexic, Austria, Germania, Grecia, Italia și din multe alte locuri iar sosurile de la Hoooter’s, făcute în casă, sunt cu adevărat originale și deosebit de gustoase.

Așa că dacă aveți drum prin dulcele târg al ieșilor sau dacă pașii vă poartă de obicei prin Iași și vă doriți o experiență aparte într-un pub nonconfoirmist dar elegant, nu ezitați în a trece pragul Hoooter’s (Bld.Prof. Dr. D. Mangeron, nr.71, Iași,  0728-837487, comenzi online prin foodpanda și takeaway), locul unde intri cu probleme, te distrezi și pleci plin de bucurie, veselie și speranță.

fb-share-icon0