Cotidianul Transilvan

Primarul Cătălin Cherecheș își schimbă mașinile, dar girofarul – ba

Încă din primul mandat de primar al Băii Mari, Cătălin Cherecheș obișnuia să folosească ilegal girofarul. Pe atunci era amplasat pe autoturismul primăriei, Skoda Octavia MM-69-MBM (conducător auto Mircea Bodea). În mai 2015, a folosit girofarul pe mașină pentru a nu întârzia la Borșa, la nunta fiicei deputatului Nuțu Fonta, unde naș mare era marele șef de la UNPR, Gabriel Oprea.
Dar primarul Cătălin Cherecheș a folosit ilegal girofarul – pe față și de-a dreptul sfidător – și în Baia Mare, la început de iulie 2015. Atunci a inspectat niște lucrări de lângă stadionul ”Dealul Florilor” din Baia Mare), răstimp în care mașina cu girofarul la vedere l-a așteptat în apropiere, la intrarea în Muzeul Satului. După inspecție, mașina a demarat în trombă, pentru a ajunge la Casa Căsătoriilor, unde primarul era așteptat să oficieze niște cununii civile.
De atunci, primarul a schimbat multe mașini, ajungând la cele cu zero emisii. Dar nu și cu zero girofaruri, dovadă această recentă fotografie, făcută la stația de încărcare electrică, situată chiar vizavi de sediul primăriei. Așa cum lupul își schimbă părul, dar năravul – ba, așa și primarul: își schimbă mașinile, dar girofarul – ba.
De altfel, prin Baia Mare, încă de prin 2016 când a fost arestat prima dată, circula o glumă: de ce merge primarul cu mașină cu girofar? Să se obișnuiască cu el, căci și mașinile DNA au girofare similare când îl saltă de acasă!

 

FOTO 2021

 

Foto 2015

 

fb-share-icon0